За нас

Фирма “ДООМ” ООД е създадена през 1999г. в гр. Варна. Дала началото си преди повече от 15 години, компанията вече е заела челно място в пазарната ниша на информационните технологии. Изграждане на интернет клубове- компютърни зали, продажба на компютри и софтуер, специализиран гаранционен и извънгаранционен сервиз, проектиране и изграждане на Wi-Fi мрежи за хотели, заведения и ваканционни селища, киоски - обществени терминали за достъп до интернет и игри са част от услугите предлагани от дружеството.

До момента има създадени множество интернет клубове-компютърни зали, компютърен сервиз и магазин PC-център във Варна. Наши клиенти са голям брой хотели по родното Черноморие и ски курорти.

Фирмата разширява кръгозора си с дейности в маркетингова насока, предимно рекламни събития, информационни услуги, телефонни услуги по интернет и др.

Вслушвайки се в своите клиенти и критици, екипът от сътрудници и управители успяват да задоволят и най-претенционзите. "Отвореният" модел на бизнес-поведение дава на фирмата отлични възможности за реклама.