Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

“ДООМ” ООД е създадена през 1999г. в гр. Варна. След 10 години упорит труд и постоянство, компанията е заела челно място в пазарната ниша на информационните технологии, а именно изграждането на интернет клубове - компютърни зали, продажба на компютри, софтуер, рекламни и информационни услуги, изграждане на компютърни мрежи. До момента фирмата е достигнала капацитет 11 на брой интернет клубове - компютърни зали с над 350 компютъра и компютърен магазин, “PC Center”, за продажба и сервиз на компютърна техника в гр.Варна.

Спазвайки формулата за максимално качество на услугите, съчетано с ефективни решения, компанията бележи успех - абсолютна конкурентноспособност, 90% пазарен дял във Варна. Клубовете от веригата “ДООМ” се радват на голям интерес и посещаемост и до днес. Нестихващия интерес към компютърните и интернет услуги, които се предлагат в обектите, предизвикват търсенето на алтернатива на наложения вече модел на интернет и гейм клубовете. Разпознавайки нуждата на пазара от по-масово предлагане на услугата – достъп до интернет и игри, “ДООМ” ООД предприема действия за задоволяването й. През 2006 година, по свой модел създава компютърен киоск за достъп до информация, интернет и игри. Моделът на обществен терминал за достъп до интернет и игри, наречен “Entertainment kiosk” е предназначен да осигури услугата за гостите на хотели, ваканционни селища, детски лагери, заведения и всякакви обекти предлагащи отдих и развлечение.

Вече 3 години компанията работи успешно в тази сфера. Нейни клиенти са хотели и заведения по цялото българско Черноморие. От 2008 година се обслужват обекти и в зимните курорти.

Фирмата продължава развитието си в тази насока, а именно усъвършенстване на създадения модел компютърен киоск, както и неговото популяризиране.