Компютърен център DooM
Компютърен център DooM

PC Center

Основната дейност на PC Center DOOM е продажба и сервиз на компютърна, комуникационна и офис техника.

За асемблиране и продажба се използват само висококачествени компоненти на световни лидери като Asus, HP, Toshiba, Acer, Canon, Gigabyte и др.

Ние Ви предлагаме професионална гаранционна и извънгаранционна поддръжка и сервиз на закупените от нас стоки. Възможност за сключване на абонаментни договори за софтуерна и хардуерна поддръжка на фирми и частни лица. Договорите сключени според индивидуалните изисквания на клиентите гарантират своевременна и адекватна реакция от наша страна (7 дни в седмицата), както и допълнителни бонуси и отстъпки при обслужване и пазаруване от нас. Стоките, които предлагаме са както нови от официални вносители и представители, така и втора употреба.

Сред услугите на сервиза са ремонт за преносими компютри, BGA REBALL (подмяна на безоловни топчета с оловни), смяна чипсети, дискретни и външни видеокарти с професионална машина за прецизно контролиране на температурните зони и предпазване от деформации на дънната платка. Извършваме профилактика, ремонт и ъпгрейд на настолни и преносими компютри, ремонт на LCD монитори, и зарядни за лаптоп.